Sport

2009.09.15. 07:16

BL - A William Hill 2-0-ás liverpooli sikert vár, az eltiltott Dombi is gólt lőhet

Liverpool - Angliában óriási hagyományai vannak a fogadásnak, szinte mindenre lehet pénzt feltenni, természetesen a szerdai Liverpool-Debrecen labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozó előtt is hatalmas a választék.

MTI

A szigetországban legnépszerűbb William Hill fogadóiroda esélylatolgatásai alapján a magyar bajnok szinte biztosan vereséget szenved története első BL-mérkőzésén: a legkisebb pénzt a Liverpool 2-0-ás sikere jelentené, ez esetben 9:2-höz az odds, az 1-0-t már 8:1-hez, a 3-0-t pedig 11:2-höz adják.
    
A legnagyobb meglepetést egy 4-2-es liverpooli vagy debreceni siker jelentené a fogadóiroda szerint, előbbit 66-szoros, utóbbit pedig 100-szoros szorzóval lehet megtenni. 
    
Az első gól megszerzésére a spanyol Fernando Torrest tartják az első számú esélyesnek (11:4), mögötte Steven Gerrard (7:2) és a holland Dirk Kuyt (5:1) következik a hazaiaktól. 

Az látszik, hogy az angolok nem nagyon térképezték fel a DVSC-TEVA gárdáját, hiszen szerintük a sérüléssel bajlódó, és a mérkőzést valószínűleg kihagyó Rudolf Gergelynek van a legnagyobb sansza a gólszerzésre (16:1). 

Igaz, ennél még nagyobb meglepetést okozna, ha Dombi Tibor találna a kapuba, mivel a korábbi válogatott középpályás eltiltás miatt biztosan nem lép pályára az Anfield Roadon, mindezek ellenére a neve ott van a fogadólapokon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!