Sport

2013.10.06. 14:40

NB III: döntő gól és kihagyott büntető a hajrában

Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában a Veszprém egy góllal maradt alul és pont nélkül.

Novothny Ottó

Veszprém-Újbuda

1:2 (0:0)

Veszprém, 100 néző. V.: Kovács. Veszprém FC: Kádár - Jakab, Garai, Császár, Horváth - Udvardi, Hevesi-Tóth, Molnár, Burcsik - Kuti (Farkas 67.), Pavlitzky (Kálmán 82.). Edző: Jugovits Lajos. Újbuda: Balogh - Khiesz, Székely, Lettrich, Ihász (Lókai 54.) Pleszkán, Laki, Huszty (Barabási 72.), Kovács - Kollár, Németh (Krómer 46.). Edző: Kenyó Zoltán.

Gólszerző: Krómer a 63., Udvardi a 70., Khiesz a 88. percben.

Az első félidőben nem történt említésre méltó esemény. Fordulás után a 63. percben Kovács vitte végig a labdát a bal oldalon, beadását Krómer az üres kapuba gurította, 0:1.

A 70. percben a nem sokkal korábban beállt és nagyon aktív Farkas ívelt mintaszerűen balról, Udvardi a gólvonalon túlra fejelte a labdát, 1:1.

A VFC (a labdával Burcsik Martin) ezúttal pont nélkül maradt (Fotó: Zwicker Tamás)

 

A 88. percben Kovács szabadrúgását Khiesz bólintotta a hálóba, 1:2.

A vendégek jobban használták ki lehetőségeiket és ezzel nyertek az utolsó percben büntetőt is hibázó házigazdákkal szemben.

Jugovits Lajos: - Nagyon gyenge első félidő után a második játékrészben javítani tudtunk. Sajnos a végén egy pontot kiengedtünk a kezünkből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!