Sport

2016.07.03. 09:13

Éjjel foglalták el a várost

Balatonfüred - Mintegy kétezer futó foglalta el éjszaka a Balaton-parti várost, a verseny résztvevőinek nagy szerencséje volt.

Horváth Gábor

Negyedik alkalommal rendezték meg az I Love Balaton Éjszakai Futást Balatonfüreden. Az eseményen mintegy kétezren álltak rajthoz. Két táv állt a futók rendelkezésére, 10, illetve 21 kilométerre lehetett nevezni. Az este kilenc órakor induló futam előtt, délután gyerekfutást rendeztek a Tagore sétányon.

A népszerű verseny idén a városháza mellől rajtolt el
Fotó: Szántó Áron

A fő verseny rajthelye ezúttal nem a parton, hanem a városháza mellett, az Ady Endre utcában volt. A fantasztikus hangulatú esemény résztvevői bejárták Füredet és nagy szerencséjük volt, mert a szeles, viharos időjárás és az eső "kivárta" a rendezvény végét.

Abszolút eredmények, 10 km, férfiak: 1. Tóthfalussy Balázs, 2. Zahorecz Zsolt, 3. Lajtos Márton. Nők: 1. Varga Bianka, 2. Gellér Gabriella, 3. Ónadi Zsuzsanna. 20 km, férfiak: 1. Medovárszky Zoltán Igor, 2. Kavalecz Gábor, 3. Horányi Gábor. Nők: 1. dr. Rozsnyai Lilla, 2. Nagy Gyöngyi, 3. Regős Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!