Sport

2015.09.21. 13:03

Sümegi RE: elégedett volt az új edző a látottakkal

Sümeg - Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a Sümegi RE könnyedén nyerte első bajnoki mérkőzését a Debrecen ellen.

B. Virág Rita

Sümegi RE-DEAC

3:0 (17, 18, 19)

Sümeg, 200 néző. Sümegi RE: Kaposi, Blázsovics, Soós, Dolgos, Lesznyik, Varga. Csere: Madár (liberó), Nagy P., Illés. Edző: Varga László.

A Sümegi RE (középen kékben Kaposi) biztos sikerrel rajtolt
Fotó: Balogh Ákos

Kicsit nehezen indult a találkozó, a házigazdák keresték a ritmust, így 6:4-ig szorosan alakult az állás. Szerencsére a SRE egyre jobban belerázódott: gyors, kombinatív játékkal rukkolt elő és fokozatosan meglépett ellenfelétől. Simán meg is szerezte az első játszmát.

A folytatásban csak azért nem alakult hasonlóan a forgatókönyv, mert a szett elején elhúzott a Sümeg és végig vezetve hozta a játszmát.

A harmadik felvonásban Varga László edző új felállásokat is kipróbált, hogy mindenki számára megtalálja az ideális posztot, ahol legjobban tudja érvényesíteni tudását. A kísérletezés dacára nem akadozott játék, a Sümeg biztosan nyert.

Varga László elmondta, elégedett a látottakkal, de egyelőre nincs csúcsformában a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!