igazolás az NBI-ből

2019.06.14. 07:00

Erőcsatárral erősítettek a bakonyiak

Élvonalbeli alakulattól erősít a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s férfi kosárlabda-együttese.

B. Virág Rita

Czirbus József hatalmas fogás a Hoya csapatának

Fotó: Archív

A mögöttünk hagyott szezonban második helyen végző veszprémiek bejelentették, hogy a következő szezonban Czirbus József is csapatukat erősíti.

Az NB I/A csoportban ötödik helyen záró Jászberény gárdájából érkezik a négyes poszton bevethető erőcsatár, aki a több játéklehetőség reményében igazolt a királynék városába.

Czirbus József hatalmas fogás a Hoya csapatának
Fotó: Archív

Mérész Csaba vezetőedző lapunknak elmondta, a 202 centiméter magas játékos a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémián kezdte pályafutását, pályára lépett a 2015/16-os szezonban ezüstérmet szerző Alba Fehérvár együttesében is.

Ezt követően igazolt az egykori utánpótlás-válogatott játékos a Jászberény együttesébe, ahol aztán három évadot töltött el.

– Magas, erős, amikor pályán van, uralja a palánk alatti területet. Új játékosunk igen ponterős és a védekezésünk is sokkal acélosabb lesz vele. Szerintem nagyon sokat erősödünk vele – szögezte le a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!