Átfogó képet kaptak a szülők

2019.07.10. 07:00

Évadzáró gálán bizonyítottak a várpalotai fitnesz sportegyesület táncosai

Ötödik alkalommal rendezte meg mára hagyománnyá érett évadzáró bemutatóját a Crystal Fitness Sportegyesület a Nepomuki Szent János Római Katolikus Általános Iskola tornacsarnokában.

Szabó Péter Dániel

A sikeres koreográfiákat adták elő Fotó: Szabó Péter Dániel

A fitnesz sportegyesület életében hagyomány, hogy minden tanév utolsó edzésnapján egy gála keretében bepillantást nyerhetnek a szülők az elmúlt évben végzett munkába, amely idén is igen eredményesnek bizonyult. A helyi rendezvényeken való szereplések mellett a Pulában megtartott világbajnokságra harminckét koreográfiával jutott ki a várpalotai egyesület. Táncosaik több elismerést és néhány dobogós helyet is elhoztak a több száz versenyzőt felvonultató rangos megmérettetésről.

A katolikus iskola tornacsarnokában rendezett gálán közel ötven gyermek mutatta meg a közönségnek az elmúlt évben elsajátítottakat. Bognárné Mórocz Viktória egyesületi elnök köszöntötte a táncosokat és a vendégeket. Elmondta, egyesületük az önkormányzat támogatása mellett folyamatosan részt vesz pályázatokon is. Legutóbb egymillió forintot nyertek, a pénzt a fiatalok versenyeztetésére költötték. Ezután a kiemelkedően dolgozó táncosokat díjazták. Közülük „az év táncosa” elismerést Papp Kata érdemelte ki.

A sikeres koreográfiákat adták elő Fotó: Szabó Péter Dániel

– Bár minden hónapban van lehetőségük a szülőknek megtekinteni egy-egy edzést, ám ilyen átfogó képet a munkáról évente kétszer kaphatnak. Karácsonyi gálánk mellett a tanévzáró rendezvény ilyen. Nagy örömünkre minden alkalommal sokan érdeklődnek a gála iránt, a szülők, családtagok mellett a település vezetőinek, s az egyesület eredményeit követő városlakóknak is megmutathatjuk ilyenkor az év során tanultakat – mondta el Antalka Zsoltné. – Büszkék vagyunk arra, hogy egy kisvárosi táncegyesület mintegy félszáz versenyzője mondhat magáénak rangos nemzetközi eredményeket – tette hozzá a vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában