Sport

2015.04.12. 09:33

Fejesgólokkal kaptak ki - A balatonfürediek nem tudták elrontani a stadionbúcsút

Balatonfüred, Tatabánya - A hazaiak jobbnak bizonyultak a Balatonfürednél a labdarúgó NB III 22. fordulójában lejátszott mérkőzésen, amely a nagy múltú klub stadionbúcsúztatója is volt egyben.

Horváth Gábor

Tatabánya -Balatonfüred
2:0 (1:0)

Tatabánya, 200 néző. V.: Berényi Tamás. Gól: Máj Gábor (45), Kocsis Gergő (57).

Tatabánya Futball Club: Rigó Krupánszki, Kovács I., Máj, Farkas Polyák, Szabó, Kocsis, Móri (Kovács D.) Folmer, Árvai (Márkus). Edző: Miskei Attila.

Balatonfüredi FC: Megyeri Benkó (Szöllőskei), Pécseli, Domján, Gubicza (Köbányai) Bánhidi (Czafit), Simon, Szabó, Nagy Horváth, Switzer. Edző: Földesi Károly.

A tatabányaiak utolsó mérkőzésüket játszották a Grosics Stadionban, amelynek felújítási munkálatai hamarosan elkezdődnek.

Az első játékrészről elmondható, hogy a füredi csapat mezőnyben ügyesen adogatott,sajnos a kapu előtt elfogyott a tudomány. A hazai csapat kontrákból veszélyeztetett.

A fürediek (piros-fehérben) ezúttal pontnélkül maradtak Fotó: Zwicker Tamás

A 45. percben bal oldali hazai szögletrúgás után a teljesen üresen hagyott Máj 3 méterről bólintott a kapuba, 1:0.

Szünet után semmit sem változott a játék képe, a BFC erőtlen támadásait könnyedén visszaverték a hazaiak, s az 57. percben kontrából növelték előnyüket. Bal oldali beadás után a hosszú oldalról Móri visszafejelt labdáját az exfüredi Kocsis lesgyanús helyzetből, két méterről fejelte a kapuba, 2:0.

A hátralévő időben a láthatóan elfáradt hazai csapat teljesen beszorult, de ezen a napon a füredieknek semmi sem sikerült, képtelenek voltak gólt lőni.

Lemásolta dorogi teljesítményét a BFC, végig uralta a mérkőzést, de két nagy védelmi hiba megpecsételte a sorsát.

Földesi Károly: - Sajnos ismét rossz idegenbeli arcunkat mutattuk, néhányan berezelve játszottak, s ennek csak ez lehetett az eredménye.

Jók: Máj, Farkas, ill. Pécseli, Szabó.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!