Sport

2014.01.04. 15:27

Hazaérkezett a világbajnok

Bécs, Balatonfüred - Késő éjszaka érkezett haza, az újdonsült vitorlázó világbajnok, Vadnai Benjámin és testvére Jonatán Ománból.

Napló sport

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Ománban rendezett LaserRadial ifjúsági világbajnokság magyar, méghozzá balatonfüredi (és balatonalmádi) sikerrel ért véget, miután az aranyérmet a Balatonfüredi Yacht Club (BYC) sportolója, az Almádiban élő Vadnai Benjámin nyerte meg.

Az idősebb Vadnai fivér ezzel már kétszeres világbajnoknak mondhatja magát, hiszen két évvel ezelőtt Laser 4.7 kategóriában is győzni tudott.

Az ománi vébén öccse, Jonatán is remekül teljesített, hiszen az összetett mezőnyben az ötödik lett, míg kategóriájában az U-17-esek között bronzérmet érdemelt ki.

A két fiatal szombat este először Bécsbe érkezett, este fél kilenckor szállt le a gépük, ahol már az egyesület küldöttsége hatalmas tapssal, lelkesen, nagy szeretettel fogadta őket. Ezután busszal Balatonfüredre utaztak, csak késő éjjel értek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!