Sport

2017.04.21. 18:03

Kemény sorsolás

Veszprém - A múlt heti szabadnap után az NB III nyugati csoportjának 28. körében, szombaton 17 órai kezdettel Érden lép pályára a VLS Veszprém labdarúgócsapata.

Bényi Kálmán

A Tatabánya kizárása miatt a 27. játéknapot csak szurkolóként követhették nyomon a szabadnapos veszprémi focisták. Az eredmények nem a legkedvezőbben alakultak a bennmaradásért harcoló bakonyi gárda szempontjából. Riválisaik közül a Csepel két egységgel megelőzte, míg a Hévíz két pontra megközelítette a jelenleg 13. pozíciót elfoglaló Guntheréket.

- Valóban nem a legoptimálisabban alakultak a párharcok a számunkra - kezdett mondandójába Orbán Tamás, a veszprémiek szakvezetője, majd hozzátette: - Hatalmas csata folyik a 12., még bennmaradást érő helyért, és ez csak fokozódni fog.

A sorsolásunk nem a legkedvezőbb ahhoz, hogy a célunkat teljesíteni tudjuk, mindenképpen hoznunk kell a Hévíz elleni derbit, és Érden vagy Csornán bravúrt kell produkálnunk.

A második helyezett Érdi VSE a legutóbbi játéknapon a Csornai SE otthonában szenvedett 2:1-es vereséget, és így elszállni látszanak bajnoki álmai.

- Az érdiek technikás, sokpasszos, sokmozgásos játékot játszanak a középpályán, amiből rendkívül jól hozzák helyzetbe a csatáraikat. Ha sikerül a méregfogukat kihúznunk, akkor akár meglepetést is okozhatunk. Sérülés miatt Burcsik, Simon és Kókány, valamint eltiltás miatt Kocsis játékára nem számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!