Sport

2017.08.28. 06:52

Megye I: Szedlacsek-ötös, Korpos-dupla

A labdarúgó megye I harmadik körében két „rutinos róka” is megmutatta, hogy nem felejtett még el futballozni. Almádiból és Ajkáról hárman-hárman kerültek csapatunkba, a zirci játékos nagyot focizott.

Horváth Gábor

A Kristály megsemmisítő, 9:1-es verést mért a Peremarton SC Berhidára, a vendég ajkaiak kilenc góljából ötöt Szedlacsek Balázs vállalt magára, az előző szezonban Pápán szereplő futballista már nyolc találatnál jár. Csapattársai közül Mészáros Dávid és Hauser Roland került még be lapunk eheti válogatottjába.

A hazai pályán szereplő Balatonfüredi FC meglepetésre korán hátrányba került a Várpalotai BSK-val szemben, de a rutinos védő, Pálfi Róbert egy szép fejessel hamar kiegyenlítette az állást. A folytatásban a fürediek – akiktől Emperger Lászlót is kiemeltük – magabiztosan húzták be (4:1) a meccset.

A úrkútiak "örökös gólvágója", Korpos Tibor duplázni tudott a Csetény ellen
Fotó: Nagy Lajos

A hosszú kihagyás után visszatért, s ebben a szezonban már négy gólnál tartó, veterán Korpos Tibor duplájával fektette két vállra az Úrkút SK a Csetényi SE alakulatát.

A hétvége bravúrja a balatonalmádi együttesé, amely nagy csatában legyőzte a fordulóig hibátlan mérleggel éllovas Tihanyi FC-t. A 3:2-es sikert arató hazaiaktól mindenki dicsérhető, mi a kapus Mocher Dávid mellett az egyaránt eredményes Straub Ádámnak és Burcsik Martinnak „adtuk meg a bizalmat".

A gyulafirátótiak öt gólt szerezve nyertek (5:2) Ugodon, a vendégektől a második félidő elején betaláló Veinperl Kristóf került be csapatunkba.

Az FC Zirc-Dudar megszerezte szezonbeli első győzelmét, méghozzá az addig hibátlan Devecsert felülmúlva (3:2). A mezőny legjobbja a nyitó-, és a hajrábeli győztes találatot jegyző Turner Péter volt.

A harmadik forduló válogatottja:

Kapus

Mocher Dávid (B.-almádi)

Hátvédek

Mészáros Dávid (Kristály)

Pálfi Róbert (B.-füredi FC)

Emperger László (B.-füredi FC)

Straub Ádám (B.-almádi)

Középpályások

Turner Péter (FC Zirc-Dudar)

Burcsik Martin (B.-almádi)

Veinperl Kristóf (Gyulafirátót)

Hauser Roland (Kristály)

Csatárok

Szedlacsek Balázs (Kristály)

Korpos Tibor (Úrkút SK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!