Sport

2010.08.24. 20:16

MLSZ-fegyelmi - Százezres büntetés Csertőinek

Budapest - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén három klubot pénzbüntetéssel sújtott, akárcsak Csertői Aurélt, a Haladás vezetőedzőjét, míg Molnár Balázst, a Haladás játékosát négy mérkőzésre eltiltotta.

MTI

A testület Csertőit 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert a Pápa elleni, idegenbeli mérkőzés után a média számára előírt nyilatkozattételi kötelezettségének nem tett eleget. Ezen a mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás - mint visszaeső - 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

A Videoton FC-Ferencváros találkozón történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt a fehérváriak - mint visszaesők - 200 ezer, a fővárosiak - szintén, mint visszaesők - 300 ezer forint pénzbüntetést kaptak.

A hétvégén kiállított futballisták közül Molnár Balázs négymeccses "kényszerpihenője" mellett Lattenstein Norbert (Haladás) és Nagy Gábor (Haladás) két-két, míg Molnár Zoltán (Szolnok) és Rodenbücher István (FTC) egy-egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!