Jószívű kapus

2018.11.19. 15:32

Önzetlen gesztust tett Gulácsi Péter

A magyar hálóőr lemond a magyar válogatott mérkőzései után neki járó prémiumról: az összeget jótékony célra ajánlja fel.

Budapest, 2018. november 18. Gulácsi Péter kapus a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország - Finnország mérkõzés végén a budapesti Groupama Arénában 2018. november 18-án. Magyarország 2-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd

Az RB Leipzig kapusa a Facebookon jelentette be, hogy az összeget jótékony célra ajánlja fel – számolt be róla az M4 Sport.

„A válogatottban pályára lépni mindig hatalmas megtiszteltetés és felelősség. Gyerekkorom nagy álma vált valóra azzal, hogy a nemzeti csapatban szerepelhetek. Épp ezért úgy döntöttem – hogy másoknak is segíthessek – szeretném a válogatottban kapott prémiumomat felajánlani jótékony célokra. Minden félévben egy előre kiválasztott alapítványt fogok támogatni” – írta Gulácsi Péter a közösségi oldalon.

Borítókép: Gulácsi Péter kapus a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország – Finnország mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2018. november 18-án. Magyarország 2-0-ra győzött.

MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában