foci

2019.07.21. 16:17

Öt gólos meccsen nyert a Perutz

A szerdai vereség után a hét második edzőmérkőzésén győztesen jöttek le a pályáról a Perutz FC labdarúgói, akik a szintén az NB III-ra készülő Rákosmentét egy góllal győzte le szombaton.

Haraszti Gábor

Három nap alatt másodjára lépett pályára a pápai alakulat, mely szerdán a Soprontól 3-2-es vereséget szenvedett. A Rákosmente ellen sem az eredmény volt a legfontosabb, ugyanakkor Lengyel Ferenc vezetőedző a hétközi meccs után hangsúlyozta, szeretné, ha szombaton sikerülne feledtettni a vereséget.

A vendégek kezdték jobban a találkozót, olyannyira, hogy Horváth kapufája után a korábbi Perutz játékos, Tóth Milán sorfalon megpattanó szabadrúgása a 10. percben utat talált a kapuba, 0-1.

Az első negyedóra lezárásaként egy szép támadás végén egyenlített a Perutz. Szabó Zsolt sarokkal készítette le a labdát Kalász Milánnak, aki egy cselt követően okosan helyezett a vendégkapu bal sarkába, 1-1.

A Lengyel Ferenc távollétében irányító Igor Nicsenko nyolc poszton cserélt a szünetben, ám ismét a fővárosiak kerültek előnybe, egy indítás után Horváth emelte át Szigeti kapust 1-2.

Nem sokkal később Iványi lábában volt az egyenlítés, ám a vendégek portása a helyén volt. A második játékrész derekán Farkas jobbról érkező labdáját a próbajátékon szereplő Hós Patrik lőtte a felső léc érintésével a hálóba 2-2.

A 80. percben megszerezte a vezetést a Pápa, egy rosszul hazaadott labdára Farkas csapott le, majd a kimozduló hálóőr mellett eltolta a labdát és az üres kapuba passzolt, 3-2.

A hajrához közeledve egy szöglet után a felsőléc mentette meg Nagy Tamást az öngóltól, ezután pedig már nem alakult ki helyzet, nyert a Perutz és három edzőmérkőzés után már 10 lőtt találatnál jár.

Eredmény: Perutz FC–RKSK 3-2 (1-1). Perutz FC: Szigeti – Farkas D., Nagy T., Császár, Domján, Vincze – Szilágyi, Hanzl, Zsirai – Kalász, Szabó Zs. Csereként pályára lépett: Bánki, Mogyorósi, Péter K., Baldauf, Iványi, Böröczky, Farkas B., Hós.

Igor Nicsenko: – Ez a harmadik edzőmeccsünk volt a felkészülés során, szerettünk volna most már egy jó eredményt elérni és a vezetőedző által felvázolt taktikai rendszert gyakorolni. Úgy gondolom, mindkettő megvalósult, persze voltak hibák, de úgy látom, folyamatosan fejlődik a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!