Sümeg

2014.12.09. 19:57

Márió fúvósokkal lépett fel

Sümeg - A tőle megszokott stílustól abszolút eltérő hangulatú karácsonyi koncertet adott a Kisfaludy művelődési központban Márió, a helyi harmonikás.

Tóth B. Zsuzsa

Remek ötletnek bizonyult big band zenekarral feldolgozni a közismert hazai és nemzetközi karácsonyi dalokat, ez a koncerten bebizonyosodott, pedig ez csupán a premier és afféle főpróba volt. A szombathelyi Isis Big Band Pintér Róbert vezényletével kísérte a harmonikást, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva a terembe.

Márió elszakadt a megszokott stílustól és az Isis Big Band zenekarral adott elő ünnepi dalokat karácsonyi koncertjén. Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A dalok nagyrészt magyar szöveggel szóltak, sőt, egyes nótákat át is hangszereltek kifejezetten a koncertre. A Feliz navidad, a Gyertyafény keringő és a Csendes éj így szólalt meg, aztán a kiváló zenészek felpörgették a hangulatot például a magyar szöveggel előadott Let is snow-val és a Jingle bells rockkal. Márió csupán egyetlen saját dalt énekelt, a szeretetről szóló Angyalszárnyat, viszont dalra fakadtak a zenekar vokalistái is, a szép hangú Gáspár Eszter és Korponay Zsófi. Magyarul szólalt meg és nem unta a közönség a Last Christmast, a Neoton Ha elmúlik karácsony című dalát pedig kétszer is visszatapsolták, akkora sikert aratott. A koncert idén még egyszer látható, a hét végén Szombathelyen, ahol DVD lemez készítéséhez felveszik az anyagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!