Sümeg

2013.12.06. 15:40

Játékok a lovagrendektől

A lovagrendi tagok a sok éves hagyomány folytatásaként az idén is megajándékozták a sümegi óvodát.

Tisler Anna

A Németországban gyártott új játékokat ünnepélyes keretek között vették birtokba a gyerekek december másodikán. Az átadáson részt vett Klaus Blos az Ordo Militaris Teutonicus nagymestere, Rátosi Ferenc az Ordo Militaris Teutonicus komturja, dr. Romhányi Tibor a Szent László Rend Egyesület nagymestere, ifj. Papp Imre a Szent László Rend Egyesület tagja valamint Franz Hanneschlager a Greif Lovagrend nagymestere.

A nagycsoportos óvodások örömmel vették birtokba az új játékokat

A gyerekek az idén traktorokat, kisautókat, készségfejlesztő játékokat kaptak. A város nevében Rátosi Ferenc mondott köszönetet a rendeknek az intézmény támogatásáért, majd a Maci csoport adott karácsonyi műsort. A gyerekek maguk készítette ajándékkal köszönték meg a  vendégeknek a játékokat. Klaus Blos boldog karácsonyt kívánt mindenkinek. Dr. Romhányi Tibor fogmosó készlettel ajándékozta meg a kicsiket.

Az ajándékokat Hujber Jánosné óvodavezető vette át és köszönte meg a gyermekek és munkatársai nevében.

Az ünnepség után a nagycsoportosok birtokba vehették a játékokat, a tágas tornatermet benépesítette a vidám gyermekzsivaj, a lovagrendi tagok boldogan nézték a gyermekek örömét.

Címkék#sümeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!