Sümeg

2014.09.21. 06:30

Önzetlenül dolgoznak

Sümeg – Polgárőröket, valamint újságírókat jutalmaztak önzetlen munkájukért a napokban tartott ünnepségen.

Tóth B. Zsuzsa

A sümegi polgárőr egyesület tagja, Trombitás Ottó az idei évben már több mint ezer órát töltött közterületen, szolgálatban. Az ő teljesítményét és a polgárőség gazdasági vezetője, Szappan Krisztina, valamint a sajtó két munkatársa, Füssy Angéla és Tisler Anna ugyancsak elismerésben részesült. Az ünnepségen Molnár Zoltán elnök méltatta önzetlen munkáját, amellyel megyei és országos szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.- Mások nyugalma érdekében dolgozik,Trombitás Ottó azonban valamennyiünknél többet járőrözik, példaképe lehet munkatársainak. Ha így folytatja, az év végre teljesítménye elérheti az 1300 munkaórát. Tavaly az egyesület tagjai összesen teljesítettek valamivel több, mint 3600 munkaórát, ez Ottó óráihoz képest elenyésző. Idén az ötezer közterületen eltöltött órát meghaladhatjuk, neki is köszönhetően – mondta az elnök. A Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Kovács Imre kiemelkedőnek nevezte Trombitás Ottó önzetlen munkáját.

Trombitás Ottó átveszi a jutalmat Molnár Zoltántól és Kovács Imrétől (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

- Küldetés számára a feladat, ez pedig nagyon fontos a mi területünkön – szögezte le az elnök, majd méltatta a sümegi egyesület eredményeit, összefogását, amely országos szinten is egyedülálló. Az egyesület szorgalmas tagjainak köszönhetően jó a közbiztonság a városban. Rátosi Ferenc polgármester a városlakók nevében is megköszönte a polgárőrök munkáját. Molnár Zoltán és Kovács Imre jutalmat adott át Trombitás Ottónak, Szappan Krisztinának, valamint a sajtóban a polgárőrség munkájáról hírt adó Füssy Angéla és Tisler Anna újságíróknak. Anna a polgárőrség tagja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!