A szerkesztő ajánlja

2016.11.15. 16:25

Grafológus: Konfliktuskerülő és esztétikus jellem

A Mic Mic jeligét kérő levélíró pontosan ismeri adottságait, világosan és egyértelműen fogalmazza meg céljait, terveivel illúziókat nem kerget.

Utassy Zsuzsa

Vonalai igazságosságról, tiszta ügyletekről, kötelesség- és felelősségtudatról, egyensúlyról és harmóniáról beszélnek. Lehetőségeit igyekszik kihasználni, nem tart az újdonságoktól, de óvatos érdeklődéssel tekint az ismeretlen felé. Nem kedveli a harsány, nagy vihart kavaró dolgokat, és bár hajtja némi bizonyítási vágy, kikerüli a versenyhelyzeteket, miközben sosem számít segítségre. Önállóan, függetlenül intézkedik, és szereti a háttérből irányítani az eseményeket. Jó kritikus, de nemcsak másokkal, hanem önmagával szemben is igényes. Szépérzéke, kifinomultsága átlagon felüli, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét.

Képünk illusztráció

Teher- és munkabírása kiegyensúlyozott, folyamatosan fejleszti és ellenőrzi magát. Viselkedése viszonylag rugalmas, alkalmazkodása az esetek többségében természetes, de míg a külső szemlélő számára könnyednek tűnik, nem az. Megdolgozik mindenért. Született diplomataként tudatosan irányítás alatt tartja érzéseit, hangulatait és indulatait nem engedi csapongani indokolatlanul. Fejlett kommunikációs készséggel bír, a pillanat töredéke alatt teremt felszínes kapcsolatokat, remekül kijön bárkivel. Elutasít mindent, amiben durvaságot vagy erőszakot észlel, sőt, még barátságtalanságot vagy kedvtelenséget is ritkán mutat. Szereti a társaságot, mindenkinek igyekszik a kedvében járni és hamar felveszi a ritmust, mert az teszi elégedetté, ha környezete is problémamentes. Intimitásfoka nagyon magas, kevés embert fogad ténylegesen bizalmába, valódi kötődései azonban megbízhatóak, tartósak, stabilak és hosszú távra szólnak, mert tudja, hogy Mindenki számít. Mindenkinek megvan a maga szerepe, és mindenki képes változtatni a dolgokon.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4-es lapra írt, 15- 20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!