cupido

2018.12.31. 08:30

Ezeknek a sztároknak hozott szerelmet az év

Mutatjuk is a szerencséseket.

Indian Bollywood actress Priyanka Chopra (L) and US musician Nick Jonas, who were recently married, pose for a photograph during a reception in New Delhi on December 4, 2018. - Bollywood actress Priyanka Chopra and American singer Nick Jonas hosted an extravagant concert on December 2 for their star-studded wedding guests as the couple tied the knot at a lavish Indian palace. (Photo by SAJJAD HUSSAIN / AFP)

Vannak köztük olyanok, akik barátokból lettek szeretők, másokat pedig egyszerűen csak egymáshoz vezérelt a végzet. A kérdés most már csak az, hogy mit hoz nekik 2019, remélhetőleg jövő ilyenkor is együtt készülnek majd a szilveszterre. – írja a hirado.hu.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger lánya és a Jurassic Park színésze hat hónapja van együtt, de kapcsolatuk igen komoly, egyesek szerint már a lánykérés is szóba jött. A pár már a hálaadást is együtt töltötte, Katherine édesanyjával, Maria Shriverrel ünnepeltek.

Nick Jonas és Priyanka Chopra

A sztárpár már 2017-ben is együtt jelent meg a Met-gálán, de kapcsolatuk csak idén fordult komolyra. Nick alig pár hónap után kérte meg Priyanka kezét júliusban, a színésznő születésnapján – decemberben pedig egy elképesztően fényűző esküvőn egybe is keltek.

Michelle Williams és Phil Elverum

Heath Ledger egykori kedvese júliusban ment férjhez – igaz, ő titokban. A világ nagy része ráadásul azt sem tudta, hogy egy párt alkot a zeneszerző Elverummal. Találkozásukat sorsszerűnek nevezték, hiszen mind a ketten elvesztették korábbi szerelmüket. Michelle lányának apukája, Heath Ledger 2008-ban hunyt el gyógyszer-túladagolásban, míg új férje az első feleségét a rák miatt vesztette el.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

A 45 éves Heidi Klum és a Tokio Hotel 29 éves gitárosa, Tom Kaulitz márciusban fedte fel a románcát. Heidinek a fiatal férfiak a gyengéi, korábban a művészeti kurátor, Vito Schnabellel való kapcsolata is a címlapokra került a 13 évnyi korkülönbség miatt, ezek után a plusz három év, már tényleg nem számít. Az idő egyelőre őket igazolja.

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Selena Gomezzel való, ki tudja pontosan hányadik szakítása után Justin Bieber rekordsebességgel találta meg a nagy Ő-t, aki nem más, mint Stephen Baldwin gyönyörű modell lánya, Hailey. A pár nyár elején habarodott egymásba, júliusban már az eljegyzésen is túl voltak, szeptemberben pedig egy titkos ceremónián kimondták az igent is.

A fiatalok siettek, de nem bízták a dolgokat a véletlenre, házassági előkészítőre is jártak, melyen hangsúlyt fektettek a konfliktuskezelésre és a hatékony kommunikációra, de szó volt pénzügyeik közös kezeléséről és érzelmeik kifejezéséről is.

Borítókép: Priyanka Chopra és Nick Jonas

Forrás:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!