Tapolca

2013.11.20. 16:16

Tehetséges gyerekek

Tapolca - Harmincegy páros vett részt a tizenharmadik Veszprém megyei négykezes találkozón szerdán.

Szijártó János

Kezdésként a Járdányi Pál Zeneiskola négy zongoratanára fantasztikus nyolckezes produkciót mutatott be. A remek bevezető után Péni Béla, a rendező Járdányi igazgatója köszöntötte a résztvevőket, illetve a zsűri tagjait, amely Kovács Kálmánné nyugalmazott zongoratanár, vezető tanácsadó, művészetoktatási szakértő elnöklete mellett végezte munkáját. Nyírő Gábor, a budapesti Járdányi Pál Zeneiskola zongoratanára és dr. Pusztainé Puskás Zsuzsanna, a keszthelyi Festetics György Zeneiskola igazgatóhelyettese segítette munkáját.

A veszprémi Pituk Gábor és Pituk Sára veszi át a kiemelt aranyhoz járó oklevelet a zsűri elnökétől, Kovács Kálmánnétól (Fotó: Szijártó János)


A három korcsoportban összesen tizennégy arany-, tizenegy ezüst- és öt bronzminősítést adott ki a zsűri. Az elsőben a legmagasabb pontszámot a pápai Böröndy Panka Hegyi Barna Péter páros kapta a megszerezhető maximális harminc ponttal. A második korcsoportban a veszprémi Kővágó Boglárka Szerdahelyi Panna kettős végzett az élen huszonhét ponttal. A harmadikban szintén veszprémi páros kapta a legjobb értékelést. Pituk Gábor és Pituk Sára harminc pontot kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!