Várpalota

2014.10.09. 16:42

Nem bástya, hanem otthon a település

Várpalota – A városban a reális alternatívát a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelenti, amelynek programja a munkahelyteremtésre, az egészségügy fejlesztésére és a közbiztonság növelésére épül.

Szabó Péter Dániel

Galambos István, a párt polgármesterjelöltje mondta el mindezt csütörtöki kampányzáró sajtótájékoztatóján. - Arra biztatom a választópolgárokat, hogy október 12-én éljenek alkotmányos jogukkal, menjenek el szavazni, ugyanis ezzel öt évre tudják befolyásolni Várpalota jövőjét. A voksolás előtt mérlegeljék az elmúlt közel 25 évet. A városban a jobb- és a baloldal egyaránt volt hatalmon, s látjuk az eredményt a privatizált kórház és a soha meg nem épült uszoda képében. A reális alternatíva Várpalotán a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Amennyiben bizalmat kapunk, a mi önkormányzati munkánkban fő stratégiai célnak a munkahelyteremtés, az egészségügy fejlesztése és a közbiztonság növelése számít. Számunkra Várpalota nem egy erődítmény, amelyet mindenképp be kell venni a politikai térképen, hanem az otthonunk, ahol mi is álomra hajtjuk a fejünket – szögezte le Galambos István.

Galambos István, a Jobbik várpalotai polgármesterjelöltje (Fotó: Szabó Péter Dániel)

A Jobbik helyi elnöke a párt képviselőjelöltjeiről elmondta, mindannyian lokálpatrióta emberek, akik tenni akarnak a városért, s a közösségi és a családi életükben egyaránt példát mutatnak mindenkinek. – A klasszikus képviselőségben hiszünk, vagyis az elkövetkező öt évben folyamatosan látni fognak minket a választópolgárok, folyamatosak lesznek a fogadóóráink, hiszen az egyeztetésekben, a közösségbarát önkormányzati munkában hiszünk.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!