Veszprém

2014.04.13. 16:50

Emlékező pecások

Veszprém-Kádárta - Elhunyt elnökük emléke előtt immár ötödik alkalommal tisztelegtek a kádártai pecások.

Tremmer Tamás

A Kádártai Sporthorgász Egyesület vasárnap tartotta meg az V. Sipos László Emlékversenyt a Carp Zoom-kupáért. A kádártai Bánya-tavon ezúttal 34 páros jött össze, hogy leteszteljék ügyességüket. Az áprilisi időponthoz képest meleg víz fogadta a horgászokat, ami a halak étvágyára is jótékony hatással volt. Első helyezést ért el az ifj. Kálló Zoltán, Kálló Zoltán páros, összefogásuk 12 260 gramm volt. Mögöttük végzett a Süli Csaba, Szaraka Zoltán duó, ők 8050 gramm halat fogtak. Ugyanennyi volt a Györkös Ádám, Szántó Tibor páros szákjaiban is, a köztük lévő sorrend a nagyobb egyedsúllyal dől el. A legnagyobb halat Ács Gábor fogta, ez egy 2020 grammos ponty volt. A nevezők összesen 104 850 grammnyi halat zsákmányoltak.

Szaraka Zoltán, Süli Csaba, Nagy Gábor, Kálló Zoltán, ifj. Kálló Zoltán, Györkös Ádám, Szántó Tibor, előttük guggol Ács Gábor (Fotó: Tremmer Tamás)

A verseny résztvevői megkoszorúzták az öt éve elhunyt elnök tónál állított emléktábláját.

A versenyt személyesen tisztelte meg özvegye, aki minden évben nyugtázhatja, a horgásztársak nem felejtik el azt a munkát, amit Sipos László 18 éven keresztül végzett az egyesület érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!