Veszprém

2014.05.28. 12:36

Palacsintát és lángost kaptak az ovisok

Lángost és palacsintát kaptak a Hársfa tagóvodába járó gyerekek. Százötvenen laktak jól a kicsik által is kedvelt finomságokkal.

Balla Emőke

A piaci lángossütő, Kurucz Jenőné, Jutka néni hatodik éve vendégeli meg a vásárcsarnokkal szemben lévő intézmény, a Bóbita Körzeti Óvoda Hársfa Tagóvodája gyermekeit; palacsintát és lángost kínál nekik. Így tett idén is: kollégáival együtt hajnali két órától sütöttek, a gyerekek nutellás és lekváros palacsinta, sajtos és tejfölös lángos közül választhattak.

Voltak, akik két-három palacsintát ettek, és utána még egy lángossal is megbirkóztak, mondta Hegyiné Horváth Éva körzeti óvodavezető. Az óvodásoknak szerdán jó napjuk volt, hiszen Rudi bohóc már reggel megérkezett, és a piacra is elkísérte őket, a lángoslakoma után pedig csoki is jutott valamennyi apróságnak.

Kurucz Jenőné a megvendégelés mellett idén 300 ezer forintot ajánlott az óvodának, amit egy jövő heti budapesti kirándulásra költenek, cirkuszba mennek a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!