Veszprém

2015.09.28. 17:34

Hasznos tájékoztató az adósoknak

Veszprém – Ingyenes tájékoztatást nyújtottak a minap a Zöldlakban az elszámolási törvénnyel érintett deviza- és forinthiteles fogyasztóknak.

Heffler Péter

A Bírók a Mediációért Egyesület (BAM) a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi fogyasztóvédelmi programjához kapcsolódva az ország tizenöt városában, így Miskolc, Salgótarján, Eger, Hatvan, Zalaegerszeg, Kaposvár, Szombathely, Tatabánya, Székesfehérvár, Keszthely, Kecskemét, Szolnok, Győr és Debrecen mellett Veszprémben is mozgó tájékoztatási pontot hozott létre pénteken. Egyszer egy évben az adott városban az elszámolási törvénnyel érintett deviza- és forinthiteles fogyasztóknak tartanak egész napos személyes ügyfélfogadást.

– Volt, aki általánosan érdeklődött azzal kapcsolatban, hogy mi az eljárás menete, ha nem fogadta el a banki elszámolást, és panaszt nyújtott be a bankjához. Az ügyek többsége devizaalapú autóhitellel volt kapcsolatos. Volt olyan is, aki konkrét ügyében kért segítséget - mondta el Bencsik Márta, a BAM elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!