Veszprém

2014.08.22. 17:17

Bemutatkoztak az MSZP jelöltjei

Veszprém – Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese sajtótájékoztatón mutatta be a párt megyei önkormányzati képviselőjelöltjeit pénteken.

Kutasi Zsófia

Szombattól indul a választási kampány, hétfőtől kezdődik a támogatói aláírásgyűjtés az MSZP irodájában is.

– Elsősorban a területfejlesztési feladatok azok, amelyekben aktív szerepet kívánunk vállalni – fogalmazott Gőgös Zoltán a sajtótájékoztatón. Ezekhez kapcsolódóan a foglalkoztatásbővítés, az úthálózat fejlesztése és a területi demográfiai és egyéb egyenlőtlenségek megszüntetése is a célok között szerepel. A nagyobb ipari projektek ezekhez a célokhoz nagymértékben hozzájárulhatnak, azonban elengedhetetlen az utak fejlesztése, ami a környéken elsősorban a 8-as út és a bevezető utak korszerűsítését érinti. A devecseri térség az egyik olyan terület, ahol fontos az elvándorlás megállítása és a foglalkoztatás biztosítása. A megújuló energia felhasználása is cél, ami Ajkán és Fűzfőn is megkezdődött. Az épületek korszerűsítéséhez kapcsolódó energetikai program a rezsicsökkentés és új munkahelyek létrehozása szempontjából is a tervek között szerepel. – A választás arról is szól, hogy a lakosok mennyire akarják a hatalommegosztást. Az MSZP célja a demokrácia védelme érdekében egy erősebb önkormányzati rendszer kialakítása – mondta Gőgös Zoltán. Az MSZP első öt jelöltje Gőgös Zoltán, Pál Béla, Horváth József, Dániel Mária Magdolna és Molnár Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!