Veszprém

2015.02.06. 19:50

Diplomákat adtak át a Pannon Egyetemen

Diplomaátadó ünnepséget tartottak pénteken a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karán.

Szám Dorottya

Az itt megszerzett tudás elsősorban képességet jelent, amellyel gondolkodó személyiséggé válhatunk. A műszaki és a természettudományi területeken a legegyszerűbb formát keressük, ugyanakkor a világ bonyolultabb ennél: nem diszkrét, hanem folytonos jellegű. Azért tekinthetőek fontosnak a társadalomtudományok, hogy a dolgokat a maguk teljességében vizsgálják – fogalmazott megnyitó beszédében Friedler Ferenc, a Pannon Egyetem rektora.

Az a műveltség, amelyet a diákok a tanulmányaik során szereztek, egész életükre és az életpályájukra is hatással lesz. Bölcsészettudományok nélkül nem lehet modern demokratikus társadalmat építeni – fogalmazott Bús Éva egyetemi docens.

Alapszakon 29 fő, mesterszakon 67 fő, kifutó egyetemi képzésen 6 fő, szakirányú továbbképzésen 6 fő végezett idén. Az ünnepség keretében több mint 30 éves közszolgálati jogviszonyt elismerő oklevelet vehetett át Hortobágyi Ildikó, Navracsics Judit és Géczi János.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!