Veszprém

2012.11.29. 14:34

Hétfőtől megváltozik a nyitvatartási idő

Veszprém - December 3-tól, hétfőtől változik a Veszprém Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerve Tapolcai Ügyfélszolgálati Irodájának nyitvatartási rendje.

Gajdos József

Az alábbi nyitva tartás szerint várják az ügyfeleket: hétfőn 8-tól 16 óráig. Kedden, szerdán zárva tartanak. A csütörtöki nyitva tartás is 8-tól 16 óráig lesz, míg pénteken nincs ügyfélfogadás. A nyitvatartási idő változása az ügyintézés helyét és az ellátott tevékenységek körét nem érinti. Az ügyfélszolgálati iroda címe változatlanul: Tapolca, Fő tér 4. Telefon: 06-30-867-8327. 

Az intézhető ügyek: szolgáltatók, biztosítottak tájékoztatása; panaszok, közérdekű bejelentések fogadása; egyedi méltányossági kérelmek átvétele; pénzbeli ellátással és utazásiköltség-térítéssel kapcsolatos igények átvétele; személyesen megjelenő ügyfelek esetében taj- és EU-kártya ki-adása, az ezekkel kapcsolatos ügyintézés és a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatos feladatok ellátása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!