posztmodern

2017.12.11. 14:39

Így parkoltok ti – a bevásárlókocsival

Szemfüles olvasónk ezúttal nem felháborító parkolásról küldött be fotót, hanem egy érdekes megoldásról, amellyel a városszéli hipermarketnél szórakoztatják egymást embertársaink.

Sövényházi János

Első pillantásra kortárs (esetleg posztmodern) köztéri installációnak tűnhet,

de nem, ez nem az. A városszéli hipermarket parkolójában sikerült ilyen ötletes módon összeterelni a bevásárlókocsikat, minden bizonnyal azzal a céllal, hogy az áruház autóval történő megközelítését bármilyen eszközzel megakadályozzák.

Sajnos ez nem sikerült tökéletesen, maradt egy kis rés, ahol a megátalkodott autósok átnavigáltak, és – belegondolni is szörnyű – talán még parkolóhelyet is találtak.

Olvasónk bízik benne, hogy legközelebb gondosabban járnak el az illetékesek, és nem hagyják, hogy a felelőtlen autósok akadálytalanul fel-alá lavírozzanak a parkolóban, esetleg odáig merészkedjenek, hogy bevásárlókocsit ragadnak és a biztonsági őr éberségét kijátszva behatolnak az áruházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!