Veszprém

2017.02.08. 19:40

Kiváló eredmények

Veszprém - Tanulmányi és sportversenyeken is jól szerepeltek a Veszprémi Cholnoky Jenő Általános Iskola diákjai.

Balla Emőke

Megyei és országos versenyeken jeleskednek a Chol-noky iskola tanulói. A felső tagozatosok az országos szö- vegértési és az angol nyelvi versenyen, az alsó tagozatosok a kosárlabdaversenyeken értek el jó helyezést. A Bá-thory iskolában rendezett Kölyök atlétikai versenyen tizenketten vettek részt, a csapat-tagok nagy lelkesedéssel végezték a versenyfeladatokat. A kicsiknek legjobban az tetszett, mikor sípoló rakétát kellett minél nagyobb távolságra hajítani, de élvezték a sprintváltót és a keresztszökdelést is.

Kézműves foglalkozás és dalos játék várta szerdán a kicsiket a Cholnoky Jenő Általános Iskolában. Élvezték a programot
Fotó: Penovác Károly

Az intézmény matematika munkaközössége március elején rendezi meg a Cholnoky alapműveleti versenyt 5-8. osztályos tanulók részére. Az iskolák február végéig olyan tanulókat nevezhetnek, akik gyorsan, ügyesen számolnak fejben és írásban, tájékoztatott Górné Fazekas Ágnes igazgató.

A Cholnoky Jenő Általános Iskola Manótanya címmel iskola-előkészítő programot szervez a leendő első osztályosok és szüleik számára. Szerdán kézműves-foglalkozással és dalos játékkal várták a kicsiket, március 1-jén informatika és művészeti foglalkozás, 8-án angol és német nyelvi foglalkozás, 22-én pedig interaktív táblás foglalkozás és drámaprogram lesz.

A foglalkozásokon a szülők megismerkedhetnek a leendő első osztályos tanító nénikkel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!