Veszprém

2016.12.18. 20:39

Nagycsaládosok karácsonya

Veszprém - Mint hagyományosan, idén is a Veszprém AGÓRA adott otthont a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete karácsonyi ünnepségének.

Jákói Bernadett

- Közel 97 családot támogatunk Veszprém megyében, ami 500 főt számlál. Generációk együtt jönnek el az ünnepségre, a felajánlott csomagokat adjuk át a családoknak , amelyeket támogatóinktól kapunk. Ez közel 830 kg adományt jelent. – mondta el köszöntőjében Kapot Ildikó, a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületének elnök asszonya.

A szervezet idén 97 családnak osztott ki csomagot, e mellett elismerték az egyesületben önkéntes szerepet  vállaló családanyák egész éves segítő, támogató munkáját Fotó: Jákói Bernadett

Leitold László az idén 20 éves jubileumát ünnepelő  Veszprémi Lions Club elnöke elismerően nyilatkozott arról, hogy minden évben támogatják a nagycsaládosok egyesületét, úgy érzi, ez olyan közösség,akik folyamatosan tesznek a nemes célért, a sok-sok gyerek által a  jövő az ő kezükben is van. 10 db gyapjútakaró érkezett a felajánlásából, amiket egészségmegőrző célból, jótékony felhasználásra ajánlottak a családok részére.

A jövő évben fennállásának 30 éves évfordulóját ünnepelő Nagycsaládosok Országos Egyesülete nevében , dr. Kutassy Jenő arról az örömhírről is beszámolt, miszerint a jubileumi évben kedvező lehetőségek elé is néznek, s jó kezdeményezések is várhatóak majd országos viszonylatban a szervezet működésében.

A hivatalos éves beszámoló után tombola keretében tartós élelmiszerekből összeállított csomagokat vehettek át a családok. (Ebben nagy segítséget nyújtott a Magyar ÉlelmiszerBank Egyesület és a TESCO, az ő segítségükkel sikerült az adománygyűjtés.)  A veszprémi egyesület elnöksége az Ajkai Képzőművész Egyesület jóvoltából tárgyjutalomban és elismerésben részesítette azokat a családanyákat, akik az év során áldozatos munkájukkal segítették a szervezet életét, és abban önkéntes munkájukkal gazdagították a programok lebonyolítását. A gyermekek és a közönség szórakoztatásáról pedig a 2011-ben alakult  Crazy Jam Country Band zenekar és a herendi Texas Rodeo Line Dance Club gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!