Veszprém

2015.02.22. 11:44

Porga Gyula polgármester családjával szavazott

Porga Gyula polgármester feleségével és három gyermekével érkezett szavazni. Fél tizenkettőkor a Jendrassik-Venesz Középiskolában, a 36-os szavazókörben adták le voksukat.

Balla Emőke

Veszprém polgármestere nem is tud más eredményt elképzelni, mint a Fidesz-KDNP győzelmét.

- Azt gondolom, a kampányban mindent megtettünk, bemutattuk azt a programot és azt az összefogást, amire képesek vagyunk. Navracsics Tibor országgyűlési képviselővel az elmúlt négy évben öröm volt együtt dolgozni. Minden veszprémi és veszprémi környéki látta, milyen erőt tudunk felmutatni, ha az országgyűlési képviselő, illetve a helyi polgármester és képviselőtestület egyformán abban érdekelt, hogy erős közösséget képviseljünk. Nem tudok más eredményt elképzelni, mint azt, hogy a veszprémiek ennek a munkának a folytatására szavaznak. A veszprémieknek arról kell dönteniük, hogy a mi megválasztott képviselőnk a kormánypárti vagy az ellenzéki padsorokba üljön-e. Arról kell véleményt mondani, hol tud többet segíteni a városnak és város környékén élőknek: a kormánypárti vagy az ellenzéki padsorokban.

Porga Gyula családjával szavazott (Fotó: Penovác Károly)

A választással kapcsolatban itt olvashat részletesen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!