Veszprém

2014.09.08. 11:45

Presser Gábor is fellép a színházban

Presser Gábor és Kövi Szabolcs ad koncertet a Petőfi Színházban szeptember 13-án 17 órától.

Gajdos József

Varga Róbert, a veszprémi színház sajtófőnöke elmondta: az Egészség útja címmel nagyszabású rendezvényt tartanak Veszprémben szeptember 13-án, szombaton délelőtt 10 és 14 óra között. A program zárásaként Presser Gábor és Kövi Szabolcs ad koncertet a Petőfi Színházban 17 órától. Az est bevételét a Csolnoky Ferenc Kórház Intenzív Osztályának ajánlják fel a szervezők.

A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva a Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület ismét megszervezi az Egészség útja elnevezésű programját. Ennek keretében szeptember 13-án a Lovassy Gimnázium tornacsarnokába várják az érdeklődőket, ahol az egészséges életmód jegyében sportvetélkedőket tartanak, lesznek ingyenes szűrővizsgálatok, orvosi előadások, kiállítások és bemutatók. Az egészségnap záróakkordjaként pedig a Petőfi Színházban Kövi Szabolcs, majd Presser Gábor ad koncertet.

Az estre támogatói jegyeket, továbbá kiemelt támogatói belépőket lehet váltani a színház jegyirodájában és jegypénztárában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!