Jubileumot ünnepelnek

2018.03.22. 10:30

Bóbita Körzeti Óvoda: A hét minden napján programot tartanak

Egyhetes rendezvénysorozattal ünnepli a Bóbita Körzeti Óvoda az intézmény fennállásának negyvenéves évfordulóját.

Marton Attila

Porga Gyula lufikat vitt ajándékba a születésnapos intézménybe járó gyerekeknek Fotó: Penovác Károly / Napló

A jubileumi ünnepségsorozat jegyében minden napra programot szerveztek az intézményben. Az évfordulóra rajzpályázatot hirdettek a gyerekeknek, amelynek témája az óvoda negyvenedik születésnapja volt. A gyerekeknek a témában készült rajzait a folyósokon állították ki, mondta Vester-László Rozália, az intézmény általános óvodavezető-helyettese.

Némethné Károlyi Jolán önkormányzati képviselő minden csoportnak egy csokoládétortával kedveskedett hétfőn, kedden pedig Porga Gyula polgármester vitt ajándékot az óvodába. Minden csoportnak több lufit adott át, amelyeket a gyermekek a levegőbe engedtek. A városvezetőt körbevezették az ünnepi hétre feldíszített óvodában.

Porga Gyula lufikat vitt ajándékba a születésnapos intézménybe járó gyerekeknek Fotó: Penovác Károly / Napló

A víz világnapja keretében játékokat szerveztek, valamint jubileumi játszóházban is részt vehettek az apróságok. Szerdán a Bogyó és Babóca című előadást mutatták be az óvoda báb munkaközösségének tagjai a gyerekeknek. Csütörtökön pedig kihirdetik a rajzpályázat eredményeit, a délután során Csaba Mercédesz tart szakmai előadást az óvoda-iskola átmenetről. A jubileumi hét méltó zárásaként pénteken az óvoda korábbi vezetőivel és óvodapedagógusaival ünneplik az intézmény fennállásának negyvenedik évfordulóját.

A Bóbita óvodába jelenleg tizenegy csoportban csaknem 240 gyermek jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!