szünetel a közlekedés

2017.09.26. 19:19

Elsodort egy embert a vonat Hajmáskérnél

Elsodort egy férfit egy személyvonat Hajmáskérnél kedden este a nyílt vasúti pályán.

Kovács Erika

A középkorú férfi saját lábán sétált be az orvoshoz, feltehetőleg több napos infarktus panaszai miatt

Az illető megsérült, a sérülés fokát még nem lehet tudni, jelenleg is vizsgálják a mentők, mondta el megkeresésünkre Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

A vonatközlekedés információink szerint áll. Megkérdezzük a vasúttársaságot, hogyan tudnak továbbmenni az utasok, amint válaszolnak, közöljük.

FRISS: A Máv Zrt.-től megtudtuk, az illetőt a Budapestről Veszprémbe tartó vonat sodorta el, a balesetkor a fény- és félsorompó jól működött.

A helyszínelés idejéig, várhatóan 19.30 percig Hajmáskér és Pétfürdő között szünetel a forgalom, emiatt Székesfehérvár és Szombathely vonalon 30-60 perccel nőhet néhány esti vonat menetideje, a gázolásban érintett vonaté pedig 60-80 perccel is több lehet.

A Máv legfrissebb információja szerint röviddel negyed nyolc után befejeződött a helyszínelés, ezért újraindulhatott a forgalom Hajmáskér és Pétfürdő között. A balesetben érintett vonat 75 perces csúszással folytathatta útját. Csak pár vonat menetideje nőtt, ezért hamarosan, késő este helyreállt a normál menetrend a vonalon. A mai napra törölték a Veszprémből Budapestre közlekedő, 961-es számú járatot, amely 19:02-kor indult volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!