összeütköztek

2018.04.09. 13:15

Ittasan vezetett: négy járműben is kárt tett Veszprémnél

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be egy ittas állapotban balesetet okozó férfi ellen indított nyomozást, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

 Egy Suzuki nekiütközött a forgalmi okból álló járműoszlopnak, a sofőr könnyebben megsérült Fotó: Rendőrség

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. január 12-én délután a Veszprémet elkerülő 830-as úton. A 82-es számú főút irányából a 8-as számú főút felé közlekedett egy veszprémi férfi az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival, mikor nekiütközött a forgalmi okból álló járműoszlop utolsó gépkocsijának. Az ütközés hatására az utolsó Ford típusú kisteherautó az előtte álló Skoda hátsó részének, az pedig az előtte álló helyzetben lévő Volvo személyautónak ütközött. A balesetet okozó férfi könnyebben sérült meg, míg az érintett négy gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Egy Suzuki nekiütközött a forgalmi okból álló járműoszlopnak, a sofőr könnyebben megsérült Fotó: Rendőrség

A veszprémi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A Veszprémi Rendőrkapitányság a 63 éves férfi ellen a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítás kezdeményezésével küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!