Lerántjuk a leplet

2017.12.22. 07:00

Mutatjuk, kik nyerték idén Gyermekmosoly versenyünket!

Elképesztő mennyiségű pályázó után, és két környi szavazás eredményeképpen átadtuk a győzteseknek járó díjakat!

Marton Attila

A szerkesztőségben tartott csütörtöki díjátadón értékes ajándékutalványokat vehetett át a verseny első három helyezettje és különdíjasa. A jutalmakat Néző László, a Napló főszerkesztője adta át, aki az eredményhirdetés előtt arról beszélt, a szülők egyik legnagyobb öröme gyermekük mosolya. Elmondta, a Gyermekmosoly pályázat megmozgatta az olvasókat, a lapban megjelent fotókra összesen mintegy 35 ezer szavazat érkezett, kétharmada lapunk online felületén, a többi az újságból kivágott és postán beküldött szavazószelvényen.

Néző László főszerkesztő, Nyári Márk, a verseny győztese édesanyja, Nyári-Szabó Ivett ölében, Nyári Endre, a második helyezett Cseh Milán és édesanyja, Cseh-Molnár Melinda, Hámori György és Ébel Emese kisfiukkal, Marcellel, és a pályázat különdíjasa, Biczó Bíborka Anna és édesanyja, Máté Angelika Fotó: Pesthy Márton

 

A legtöbb szavazatot a veszprémi Nyári Márk kapta. A tíz hónapos fiú szülei, Nyári Endre és Nyári-Szabó Ivett elmondták, a családtagok mellett a barátokat, ismerősöket, munkatársakat is megkérték a szavazásra, Márkra végül összesen mintegy 2550 voks érkezett. Második helyen a sümegi, hatéves Cseh Milán végzett több mint 1623 szavazattal. A verseny harmadik helyezettje a kilenc hónapos, veszprémi Hámori Marcell lett 1618 vokssal. A szerkesztőség munkatársainak szavazatai alapján különdíjat kapott Biczó Bíborka Anna vaszari kislány.

 

A gyerekek és szüleik Néző László főszerkesztőtől vehették át az ajándékokat; az első helyezett 50 ezer, a második 30 ezer, a harmadik és a különdíjas 10-10 ezer forintos ajándékutalványt kapott az egyik játékboltba.

A Gyermekmosoly játékot októberben hirdettük meg, a felhívásra több mint háromszáz nevezés érkezett, amelyekből az előszavazást követően a lapban és az online szavazáson 75 gyermek fotója jelent meg december közepéig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!