Szolgálatban levő tűzoltók is segítettek

2018.04.12. 10:23

Több baleset is történt Veszprém megyében csütörtökön (frissítve)

Több baleset is történt Veszprém megyében csütörtökön reggel, tudtuk meg a rendőrségtől és a katasztrófavédelemtől, illetőleg olvasóinktól.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Szolgálatban levő tűzoltók segítettek egy balesetnél, mely kora reggel történt a Pápai úton. A tűzoltók látták a balesetet, amikor egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros összeütközött, utóbbi könnyebben megsérült. Helt Ákos hadnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a történtekről megkeresésünkre azt mondta, hogy arra közlekedő kollégái végezték a műszaki mentést, áramtalanították a járműveket, és elsősegélyt adtak a sérültnek a mentők, valamint a többi tűzoltó kiérkezéséig.

Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens érdeklődésünkre egy másik balesetről azt közölte, hogy a 77-es számú úton, Tótvázsonynál szarvasnak ütközött egy személygépkocsi, az állat elpusztult. Személyi sérülés nem történt, az autóban keletkezett anyagi kár.

Fotó: rendőrség

Olvasóink jelezték, a Házgyári úton egy autóbusz és egy mentő állt a reggeli csúcsban. Itt információnk szerint fékezett a busz, miközben egy utas elesett, és könnyebben megsérült. Aradi Virág elmondta, az esetnél rendőri intézkedés nem történt. A baleseteknél félpályás útlezárás, illetve rendőri irányítás mellett haladt a forgalom, és nagy forgalmi torlódások alakultak ki a környéken.

Kamion és teherautó ütközött a 8-as úton

Várpalota Kamion és egy tehergépkocsi ütközött össze a várpalotai elkerülőn, nem sérült meg senki, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől. A Veszprém felé haladókat a rendőrök Inotánál a veszprémi út felé terelik.

Fotó: Kovács Erika

Frissítve:

A kamion és teherautó balesetéről Aradi Virág elmondta továbbá, a 8-as számú főút 29. kilométerszelvényében a külső forgalmi sávban április 12-én 11 óra 8 perckor egy műszaki okból álló tehergépkocsinak ütközött egy nyerges vontató. A tehergépkocsi rakománya, a homok az ütközés hatására az úttestre szóródott.

Információnk szerint a kamion későn vehette észre az álló járművet, és inkább neki ütközött, és nem a belső forgalmi sávban közlekedő autóknak ment tartva attól, hogy akkor esetleg még nagyobb baj is történhetett volna.

A rendőrség tájékoztatása szerint műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!