vállalat harmincéves múlttal

2018.05.10. 17:30

Új műszaki áruház nyílt Veszprémben

Elismerést érdemel a harmincéves múltra visszatekintő magyar vállalat veszprémi fejlesztése, utalt a beruházásra Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Euronics Műszaki Áruházlánc új üzletének megnyitóján, csütörtökön.

Kovács Erika

Ovádi Péter és Fazekas Zsolt nemzetiszínű szalag átvágásával nyitotta meg az üzletet a vásárolók előtt   Fotó: Pesthy Márton

Szívesen jönnek a vállalkozók a térségbe

A politikus köszöntőjében hozzátette, a cég az országban több mint ezer embert foglalkoztat, Veszprémben pedig több mint háromszáz családról gondoskodik. Ovádi Péter aláhúzta, Veszprémben és környékén nem telik el úgy hónap, hogy ne történne átadó, mely azt mutatja, hogy erős a térség. Veszprémbe és a város közelébe szívesen jönnek a vállalkozók, illetve a befektetők. Az újabb műszaki áruház megnyitásakor a szónok üdvözölte, hogy azt magyar vállalat hozta létre, majd méltatta a tulajdonos Fazekas család társadalmi szerepvállalását, mely támogatója a kézilabdacsapatnak, a helyi tehetségeknek és több sportrendezvénynek.

Ovádi Péter és Fazekas Zsolt a nemzetiszínű szalag átvágásával nyitotta meg az üzletet a vásárlók előtt Fotó: Pesthy Márton

Saját erőből hozták létre a beruházást

Fazekas Zsolt, a Vöröskő Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott: a beruházás mögött hatalmas munka áll, mely kollégáinak, valamint a menedzsmentnek köszönhető. Kiemelte, árukínálatuk több új árucsoporttal a többszörösére nőtt. A társaság alapítója kérdésünkre elmondta, a beruházást saját erőből, összesen 720 millió forintból hozták létre, mellyel 25 új munkahelyet teremtettek.

Az ünnepélyes átadáson az építkezésről filmet vetítettek, majd Ovádi Péter és Fazekas Zsolt a nemzetiszínű szalag átvágásával nyitotta meg az üzletet a vásárolók előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!