olvasói levél

2017.09.17. 20:43

Szüreti felvonulás és mulatság Vilonyán

A hagyományokat újraélesztve, már ötödik éve ismét megszervezésre került a szüreti felvonulás Vilonyán szeptember 16-án, amelyet egy közös mulatság követett a helyi művelődési házban.

Fotó: Koronczai József

Nagyon sok résztvevője volt a felvonulásnak, az időjárás is kedvezett hozzá. Lovas kocsikkal, kisteherautóval, autó-utánfutón és gyalogosan jártuk a település utcáit, a jó hangulatot a Vadrózsa Citerazenekar biztosította.

A felvonulást Baranyai Balázs kisbíró vezette és invitálta a helyieket a felvonulást követő mulatságra. Minden megállónál a Vilonyai Nyugdíjasklub lelkes tagjai szeretetvendégséggel vártak minket.

Fotó: Koronczai József

Megérkezve a mulatság helyszínére, elsőként a Gólyahír Tánc Egyesület lépett színpadra, ezt követte Magyar Rózsa egyórás fellépése, majd a Belle Donne táncos duó és a Kéknefelejcs Néptánccsoport szórakoztatott minket. A színpadi fellépések után bográcsban készült gulyással vendégeltünk meg minden résztvevőt.

A jó hangulat ezzel még nem ért véget, folytatódott a késő estig tartó mulatság.

Nagy öröm volt látni, hogy ilyen összetartás van a településen! Rengeteg önzetlen segítője volt a rendezvénynek, melyet Fésüs Sándor polgármester úrral ezúton is nagyon szépen köszönünk!

Baranyai Balázs

alpolgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!