Zirc

2014.12.01. 13:15

Tücsökzene szólt

Zirc - Nagy sikerű növendékhangversenyt rendezett a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

Kelemen Gábor

Az iskola koncerttermét zsúfolásig megtöltő közönséget Jakabné Kiss Éva, az Alapfokú Művészeti Iskola vezetője köszöntötte. Elmondta, harmadik alkalommal szervezik meg a növendékhangversenyt, hogy a kisebbek is megmutathassák tudásukat. Az első előadó, Fleisz Patrik Bence a hegedűről szavalt, majd sorra szólaltatták meg a gyerekek a különféle hangszereket, esetenként duettet alkotva tanáraikkal. A hangversenyen fellépett Ősz Noémi Csenge, Révész Enikő, Béres Domonkos, Bognár Emma, Molnár Réka, Nemes Martin, Vastag Zselyke, Kuti Panna, Drahovszky Gergő Bence, Bittmann Teréz, Palánkai Hanna Dóra, Szakács Zille, Albrecht Vivien, Sáfrány Cseperke, Müller Zsombor, Palánkai Tünde, Béres Balázs, Molnár Petra, Adler Anna, Ulrich Anna Csenge és Bácsi Kristóf. A növendékeket Buzásné Rezsőfi Lívia, Böjti Henriett, Kapitányné Vadas G. Zsuzsanna, Karácson Zoltán, Szakács Ádám és Tarcsay Beáta készítették fel, Kapitány Dénes zongorán kísért. Zárásként a Zirci Tücsökzenekar lépett fel, amely az iskola hegedű tanszakos növendékeiből alakult idén Tarcsay Beáta kezdeményezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!