Ajka

2015.06.03. 14:11

Döntések a rendkívüli ülésen Ajkán

Ajka - Az önkormányzat rendkívüli képviselő-testületi ülést tartott, amelyen sok más mellett döntés született a Vizikék óvoda étkezőjének kialakításáról, és megvitatták a gyermekvédelemmel kapcsolatos teendőket is.

Szántó Renáta

A gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló beszámoló létrejöttét támogatták a képviselők. Szabó Kinga, a Gyermekjóléti Szolgálat Szakmai Egységvezetőjének köszöntését követően Utassy István képviselő kifejtette a gyermekjóléti és védelmi egységek szükségességét, hiszen a kiskorúak fejlődésének nyomon követésénél fontos a szervezett, megfelelő színvonalon történő háttér.

Ehhez szükség van együttműködésre az intézmények, a családok valamint a gyermekvédelmi szervezetek között, a jelzőrendszerek működtetése is csak így lehet sikeres.

A képviselő-testület zárt ülésen döntött egy fellebbezési ügyben, valamint megtárgyalták az Oktatásért-nevelésért kitüntetés adományozásával kapcsolatban felmerült kérdéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!