Ajka

2014.08.25. 17:23

Kutyákkal és drónokkal is keresik Kristófot

Veszprém - Nyomkövető és területkutató kutyákat is bevetnek szerdán, amikor az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány és a Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület vezetésével keresik – ha addig nem kerül elő - az augusztus 18-án, ajkai otthonából eltűnt 25 éves Nagy Kristófot.

Kovács Erika

- Vasárnap már kerestük Kristófot, rokonaival, hozzátartozóival, ismerőseivel és százhét önkéntessel együtt kedvenc biciklizőhelyén és a környéken, de sajnos nem találtuk meg – hangsúlyozta Sinka Vivien, az alapítvány elnöke. Augusztus 27-én, szerdán újabb keresést szerveznek, újabb helyszíneken, amit már gőzerővel szerveznek, velük együtt kutat a fiatalember után a balassagyarmati különleges felszereltségű egyesület. - Hozunk magunkkal minden lehetséges eszközt, többek között nyomkövető és területkutató kutyákat, alpin-,és búvár technikát, drónokat, hőkamerát, minden eshetőségre és helyzetre felkészülünk – jegyezte meg Juhász Zoltán elnök.

A szervezők számítanak mindenkire, aki részt kíván venni a kutatásban, Kristóf rokonain, ismerősein kívül remélik, több száz önkéntes is velük tart majd.

Sinka Vivien

- Remélhetőleg minél többen csatlakoznak hozzánk szerdán, délelőtt tíz órakor az ajkai hotel előtt, ahonnan rövid megbeszélés, tájékoztatás után indulunk! - közölte Sinka Vivien.

Előzmények:

Nagy Kristófot keresik a Csikódombon

Ki látta Nagy Kristófot?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!