Borosta

2012.02.09. 06:47

Olvasóink választhattak

Veszprém - Az idén először lehetett szavazni a Napló Borosta és Púder nélkül mellékletében meghirdetett 2011-es Az év hölgye és Az év férfija címre. A nők között a hagyományos szavazáson Ramasz Vanda győzött, az online voksoláson Vajda Dóra a nyertes, míg a férfiak között mindkét kategóriában Vastag Csaba a legnépszerűbb.

Munkatársainktól

A lányok közt a legtöbb szavazatot az ajkai Ramasz Vanda kapta, aki tanítóként dolgozik a helyi Molnár Gábor iskolában. Vanda magyar és kommunikáció szakot végzett, a helyi lapnál pillanatnyilag újságíróként is tevékenykedik. Nagyon élvezi a munkát, akárcsak a néptáncot. Öccsével, a kétszeres Aranysarkantyú-díjas Lacival együtt három éve ropja az Ajka-Padragkút Táncegyüttesben. Kedvencei a mezőségi és a magyarpalatkai táncok. Az iskolában napközis tanító, rajzot és technikát tanít a gyerekeknek, szakkörben pedig néptáncot. Gyógypedagógiát tanul, a mozgásfejlesztés irányába szeretne fordulni majd azon belül. Gyermekkorában állatorvos szeretett volna lenni, az a terv ugyan meghiúsult, azonban jelenleg két kutyusnak is gondos gazdája. Egy kuvaszt a helyi telepről vett magához, de egy kis szobakutyával is megosztja szabad perceit. Nagy álma, hogy kutyaterapeuta legyen.



Az év férfija verseny abszolút győztese Vastag Csaba énekes lett, aki mind az internetes, mind a hagyományos, szavazószelvényen leadott szavazatok alapján érdemelte ki a címet. A korábban a színészkedést is kipróbáló énekes a veszprémi Petőfi Színházban több alkalommal fellépett, a megyeszékhelyen legutóbb a SingSingSing2 című musicalben láthatta a közönség. Később pedig az egyik kereskedelmi televízió népszerű tehetségkutató versenyének, az X-faktornak a győztese lett. A Púder nélkül című mellékletünkben A hét férfijaként elárulta magáról, a napjait mindig frissen facsart narancslével indítja reggelenként, nemcsak mert egészséges, hanem mert az egyik kedvenc itala is. De saját bevallása szerint a hasát is szereti, különösen a házi készítésű finomságokért rajong. Kedvenc étele a harcsapaprikás. Többek között a Madách Színházban futó nagy sikerű, a József és a színes szélesvásznú álomkabát című zenés darabban a Fáraó szerepét játszotta. 

 

Vajda Dóra az online szavazás nyertese

Az év hölgye kategória győztese Vajda Dóra veszprémi versenytáncos, aki a február elejéig lezárult online szavazás összesített eredménye alapján lett első helyezett. A Hemo Winner Versenytánc Egyesület táncosáról annak idején a Borosta című mellékletünkben, A hét nője rovatban olvashattak. Akkor Dóráról megtudtuk, versenyen viselt fellépőruháinak tervezésében maga is aktívan részt vesz, sőt azok elkészítésében, megvarrásában is segédkezik. A rendkívül dekoratív hölgy a 2007-ben meghirdetett Veszprém Szépe versenyen harmadik helyezést ért el. Korábban két évig balettozott, jelenleg a budapesti Táncművészeti Főiskola hallgatója. Igen vegyes a zenei ízlése, kedveli az R'n'B-t, a house-t és a latin stílusú zenét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!