Bulivan

2011.01.12. 10:20

Nagykanizsán rögzítette új lemezét a Magna Cum Laude

Különleges nagylemezt jelentetett meg a 2010-es esztendő végén a Magna Cum Laude. A népszerű zenekar egy tavalyi unplugged koncertjét rögzítette, így készült el a Csak ülünk és zenélünk című nagylemez, amelyhez eddig csak a december 28-i budapesti koncerten juthattak hozzá a rajongók.

Napló Online

Az album most rövid ideig újra megvásárolható lesz, ám kizárólag a zenekar kiadójának honlapján keresztül. A kiadványon a már jól ismert Magna Cum Laude slágerek mellett két további felvétel is helyet kapott. Az egyik a Cigányhimnusz feldolgozása, a másik pedig A főnököm című vadonatúj dal.

A Csak ülünk és zenélünk című nagylemez előzménye, hogy a Magna Cum Laude 2010-ben a klasszikus nagykoncertek mellett néhány speciális helyszínen, speciális műsorral is fellépett. Ennek okán az együttes tagjai újrahangszerelték legsikeresebb dalaikat. Az akusztikus koncertek közül az október 17-i nagykanizsai fellépést rögzítették is.

 

- Szerettük volna kipróbálni a dalokat letisztult, emberközeli csomagolásban is - mondta az együttes énekese, Mező Mihály. - Hála Istennek olyan jól sikerültek ezek a fellépések, hogy biztosan lesz folytatásuk a jövőben is. A Csak ülünk és zenélünk cím kifejezetten a koncertek körülményeire, az ott eljátszott dalok hangzására utal. Mivel a lemez csak a december 28-i, nagyszabású koncertre kilátogatóknak készült, így igazi gyűjtői ritkaságnak számít.


További zenei hírek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!