Bulivan

2011.11.21. 22:24

Hollywoodoo: új kislemez és videóklip

Érzések boltja címmel friss klippel és vadiúj kislemezzel jelentkezett a veszprémi gyökerű Hollywoodoo zenekar, hogy egy kis lendületet és színt vigyenek a novemberi szmogba.

Németh Csaba Miklós

A kislemez ingyen és bérmentve letölthető a zenekar honlapjáról (egész alakos pucér fotókat is ígérnek a zenekar tagjairól, de szerintünk ez csak reklámfogás), a klip pedig megtekinthető itt is, Szőke András szereplésével.

(Szőke András amúgy az EP promózásában is részt vett, rövid szösszeneteit ugyancsak " target="_blank">megtekinthetjük.)

Trócsányi Gergely, a Hollywoodoo frontembere elmondta, hogy bejött nekik a kislemez formátum, egyrészt mert kényelmesebben hallgatható, és a dalírás is könnyebben megy, "nincs stukker a fejnél", hogy egy egész albumra való dalt megírjanak. Másrészt a megváltozott zenefogyasztási szokások is ezt diktálták, manapság az 1-2 számos letöltés a jellemző, egész albumot már egyre ritkábban hallgatnak. Kislemezzel is ugyanúgy lehet lemezbemutató turnét tartani, mint nagylemezzel, ráadásul még "felhasználóbarátabb" is, hiszen nem annyira tömény, a közönség a koncerten az újdonságok mellett a régi jól bevált dalokat is megkapja.

A szűkebben vett "hazai" közönség december 23-án Balatonalmádiban, a Méj'Vízben hallhatja élőben a zenekart, Veszprémben pedig március 3-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!