Bulvár

2010.02.15. 11:28

Puskás Petit egy szakítás sodorta a zene világába

A Megasztárból ismert énekes is fellépett a február 14-i székesfehérvári musical gálán. A népszerű énekes ugyan nem sorolja magát a legromantikusabb férfiak közé, de azt elismeri: érzékeny férfi.

Kiss Nikolett

Ma már mosolyog azon az eseten, amivel annak idején a karrierje elindult. Sok-sok évvel ezelőtt az akkori barátnője szakított vele, ő pedig egy utolsó próbálkozásként szerenádot adott neki az ablaka alatt. A dolog pikantériája mindössze annyi volt, hogy mindez délután négy órakor jutott eszébe az énekesnek.

A lány sírva fogadta ugyan dalokat, de ettől függetlenül kikosarazta a szerelmes fiatalt. Puskás Peti egyébként is érzékeny embernek vallja magát, amibe belefér egy kis romantika is.

- Nem vagyok nagy rajongója a szerelmes daloknak, de ha arról van szó, a sajátjaimat szívesen eléneklem. Ám azért van egy-két nagy kedvenc is. A Song for you című szám a favorit, az bizony elég szerelmes. Jó is az, amikor az ember sír, szenved, aztán kiírja magából bánatát – mondta el Peti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!