Bulvár

2009.05.13. 10:48

Berlusconi, a playboy

Róma (MTI/EFE) - A 72 éves olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi láthatóan elfelejtette a válópere beadása utáni szerelmi bánatát, és a minap diszkóba ment az egyiptomi Sarm-es-Sejkben, a Sínai-félszigeten.

Szausev Xénia

Egy fényképen tengerészkék öltönyben, mosolygósan igyekszik, gyakorlatilag fut egy diszkó felé, miközben testőrei alig tudják követni.
    
Fiatal lányok álltak sorba, hogy fényképezkedhessenek vele, "a Lovaggal", aki egy számára fenntartott helyen készségesen fogadta rajongóit, miközben teljes hangerővel szólt a zene - számolt be a diszkólátogatásról a La Reppublica című olasz lap.
    
A cikk szerint lányok és a középkorú nők mosolyai, ölelései és csókjai záporoztak rá, ő pedig az orosz nőkhöz angolul, honfitársaihoz olaszul beszélt, és szerényen elmosolyodott, amikor egy férfi ezt mondta neki: "tudja, a feleségem szerelmes önbe". 
    
Berlusconi egy, Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel tartott kétoldalú csúcsértekezlet miatt tartózkodott hétfőn a Vörös-tenger partján található Sarm-es-Sejkben.

Címkék#Berlusconi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!