Fürdőben szép az élet - Különösen a pápaiban

<b>Pápa</b> - A pápai Hotel Arany Griffben télen megszálló vendégek többsége a szálloda által összeállított wellness-csomagot veszi igénybe, ami a masszázson túl, fürdőbelépőt és egyéb kényeztető szolgáltatásokat is tartalmaz.

Nagy Imre

- A szálloda vendégforgalmán igazából nem lendít a Várkert fürdő működése - tudtuk meg a szálloda munkatársától. A Hotel Villa Classica nagy forgalmat bonyolít, általában havi harminc-negyven vendéget fogad, akiknek túlnyomó többsége belföldről érkezik. 

A forgalom nem függ az évszakoktól, illetve a fürdő nem befolyásolja azt észrevehetően. A hotel különböző wellness-csomagjait a legtöbben minden évszakban igénybe veszik, ezek fürdőbelépőt, aromafürdőt, masszázst is tartalmaznak. 

A Termál Kempingről nincsenek adataink, de jellegénél fogva kevesen veszik igénybe télen. A fürdő mellé tervezett háromcsillagos szálloda pedig anyagiak hiányában még nem épült fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!