Tomaj: újabb sikerre tőrnek

Megyei körkép - Két vereség után hazai pályán javíthat a Veszprém FC, amely a tabella második helyéről várja a labdarúgó NB III Bakony csoportjának 20. fordulójában.

Horváth Gábor

VFC-Lipót

Lecsúszott a táblázat első helyéről a veszprémi labdarúgócsapat, amely sorozatban két mérkőzésen hagyta el vesztesen a pályát.

- Sajnos igazi átütőerő nélkül játszottunk a Sárvár otthonában (1:0), csak erőlködtünk és ez nem volt elég a pontszerzéshez - emlékezett vissza a múlt heti fordulóra Orbán Tamás. A veszprémiek edzője megjegyezte: mostanában kifelé pattanak a labdák, a mezőnyfölény megvan, de a gólok nem akarnak jönni.

A VFC szombaton a negyedik helyezett Lipótot fogadja. - Az ellenfél az egyik legszervezetebb csapat a mezőnyben. Nagyon fontos ez a találkozó, hiszen egy győzelem nagy bátorítást adna a folytatásra. Még mindig a saját kezünkben van a sorsunk, ismerjük a lehetőségeinket, próbáljuk a maximumot kihozni magunkból - tette hozzá a tréner.

B.-tomaj-Sárvár

A Tomaj a VFC-vel ellentétben remek sorozatban van: az újonc legutóbbi három meccsét megnyerte és már kilencedik a bajnokságban. - Jól szervezett Csorna ellen léptünk pályára a múlt héten, nem volt könnyű meccs, értékes három pontot szereztünk - értékelt röviden Koller Tamás. A tomajiak edzője most szombaton sem számít könnyű találkozóra.

- Élcsapatot fogadunk, amely ellen az is kérdés, hogy hogyan tudjuk semlegesíteni a csoport egyik legjobb csatárát, Koronczait. Az ellenfél jó formát mutat, de hazai környezetben mindenképpen győzelemre törünk.

Celldömölk-Padragkút

A Celldömölk ellen már megbízott edző készíti fel a padragkútiakat, miután a Répcelakkal szembeni vereséget követően Kozma Csaba lemondott posztjáról.  

- A tavalyi csapatból négyen távoztak és ebben a társaságban nincs meg az alázat. Három-négy ember a szívét-lelkét teszi ki a pályára, a többieknek viszont nem olyan jó a hozáállása, mint amit elvárok, ráadásul az edzéseken begyakoroltakat sem láttam viszont, így felálltam a kispadról - nyilatkozta a leköszönő szakember.

Az együttest ideiglenesen Karika Rudolf, a klub elnökségi tagja irányítja. A megbízott tréner elmondta, hétvégén szeretné támadobb felfogásúvá tenni a csapatot, egyetértve az exedzővel hozzátette: a jövőben jó pár dolgon változtatni kell.

Tapolca-Bük

A 15. Tapolca múlt héten az SVSE otthonában szenvedett 3:1-es vereséget. - Nehéz bármit is mondani a meccsről. Röviden: 17:2-es szögeltarány a javunkra, két jogos, de be nem fújt 11-es nekünk, egy meg nem adott kiállítás és egy lesgól a soproniaknak - adott különleges összefoglalót a találkozóról Kutasi Gábor


A Padragkút (világos mezben) a 20. fordulóban új edző irányításával lép pályára
(Fotó: Zwicker Tamás)

A tapolcaiak szakvezetője megjegyezte: folyamatos balszerencse súlytja csapatát, hiszen az SVSE ellen Nagy keresztszalag-, Sinkó pedig bokaszalagszakadást szenvedett, melletük az eltiltását töltő Hegyesi sem léphet pályára a hétvégén.
 
- Nem tudom meddig tart a rossz sorozat. Aki ismer, tisztában van vele, hogy soha nem adom fel, a csapattal folyamatosan dolgozunk a hibák kijavításán. Harcolunk és küzdünk a becsületünkért - jelentette ki a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!