Bizarr találgatások Michael Jackson haláláról - Ismerje meg a legfurcsább összeesküvés-elméleteket!

- A popsztárt Mahmúd Ahmadinezsád ölette meg, hogy elterelje a figyelmet az iráni választásokról? Michael nem is halt meg, és most együtt lógatja a lábát Elvis-szel egy eldugott tengerparton?

Kiss Nikolett

A világhálón mindig is számtalan összeesküvés-elmélet terjengett, nem csoda, hogy Michael Jackson halálakor is rengeteg, meghökkentő teória kapott szárnyra. Ezekből válogatott ki néhányat a The Daily Telegraph.

Michael Jacksont Mahmúd Ahmadinezsád ölette meg, hogy elterelje a figyelmet az iráni választásokról

Az iráni ellenzék szerint elcsalt elnökválasztást kísérő tüntetések és zavargások a nyugati média figyelmének középpontjában álltak - egészen Michael haláláig. Különösen érzékenyen érintette az iráni tüntetők esélyeit az a tény, hogy a Twitter mikroblog szolgáltatáson (ahol eddig az iráni kormány cenzúráját kikerülve tudósíthattak az eseményekről) az eddig legnépszerűbb "#iranelection" topikot felváltotta a "Michael Jackson RIP" téma.

Michael Jackson megjátszotta a saját halálát, hogy megmenthesse a vagyonát/új életet kezdjen/együtt lógjon Elvis Presley-vel

Mint arra számítani lehetett, a popsztár halálának hírére újra megugrottak lemezeinek eladási statisztikái, és nagy az érdeklődés a több mint 200 kiadatlan felvételére is. Az így befolyt összeg bőven elegendő arra, hogy Michael Jackson gyermekei - Prince Michael, Paris és Blanket -, gondtalanul éljenek, amíg apjuk a nyilvánosságtól megszabadulva töltheti nyugdíjas éveit.

Michael Jackson már két éve meghalt, és helyét egy hasonmás foglalta el

A hasonmás-elmélet terjesztői szerint Michael Jackson márciusi megjelenése, hogy reklámozza londoni koncertjeit, több volt mint furcsa. Közel 90 percet késett, túl magas volt, az ujjai az igazi Michaelhez képest túl tömzsik voltak, és a járása is különbözött a megszokottól. Mások szerint már több éve hasonmás alakítja a pop királyát, miután a sztárt holtan találták a Neverland farmon.

Hírességek halála

Alig pár nap eltéréssel halálozott el két másik híresség is: Farrah Fawcett egykori tévésztár, aki a Charlie angyalai sorozattal vált ismertté, és Ed McMahon, komikus és tévés személyiség. Egyesek szerint hármójuk halála nem véletlen, a kérdés már csak az, hogy ki, és miért akarta őket holtan látni, hiszen a három híresség közt alig volt kapcsolat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!