Lövészet - Jobb menedzselést!

Balatonfűzfő - Élete első felnőtt világversenyén a kelleténél jobban izgult ifj. Szollár András, ezért nem sikerült jól céloznia.

Novothny Ottó

Az eszéki Európa bajnokságon Putz István tanítványa rossz sorozattal kezdett (huszonöt korongból húszat talált el), ami alapvetően befolyásolta további szereplését. 


A fűzfői traplövők a hétvégén a 41. Fűzfő Kupán bizonyíthatnak
(Fotó: Zwicker Tamás)


A középmezőnyben zárt András : "amivel természetesen nem vagyok elégedett" - fogalmazott az Európa bajnoki ezüstérmes. 

Ugyanígy nem tudtak maradandót alkotni a fiatalok, Teplán László és Bodó Máté is a mezőny közepén végzett. Hozzáteszem, öt különböző pályán lőttek ifjoncaink, amit korábban nemhogy nem tehettek meg, hanem hasonló létesítményt sem láttak még életükben. 

Régóta beszélünk arról, hogy sokkal jobban kellene menedzselni a srácokat, de sajnos a világ jelenleg nem ilyen irányba halad.

Érdekesség, hogy Teplán és Bodó saját költségükön utaztak ki a kontinensbajnokságra. 

Balatonfűzfőn rendezik meg a 41. Fűzfő Kupa koronglövő versenyt. Holnap 8.30-kor lesz a megnyitó, majd 9 órától állnak lőállásba a traposok, akik hat országból érkeznek a hagyományos vetélkedésre. A végeredmény vasárnap, a kupa második napján dől majd el.

A traposok közül ifj. Szollár András folytatja felkészülését a világbajnokságra (klubtársa Somogyi Árpád is erre a versengésre gyakorol skeet szakágban), melyet a szlovéniai Mariborban rendeznek meg. Dupla trap számban Gerebics Roland is ott lesz a vébé mezőnyében augusztus második hétvégéjén. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!